Onze bierkaart overtuigt liefhebbers,
onze sfeer overtuigt iedereen

014 26 01 80014 26 01 80

Iedereen is welkom in café
‘t Groen Hofke in Wiekevorst

Onze kroeg is al meer dan 100 jaar een begrip in de omstreken, en sinds 2014 baten wij als vader en zoon deze staminé met veel liefde en passie uit. Daarom voelt iedereen zich thuis in ons café in Wiekevorst met ruime parking en gratis wifi. We zijn bovendien voorzien van toegang voor mindervaliden.

Volkscafé

Hier heerst gezelligheid, sfeer en een lekkere frisse pint. Want dat is wat een typische bruine kroeg moet zijn. Welkom in ‘t Groen Hofke bij Patrick & Nick. In ons karakteristiek volkscafé gooien we voor iedereen de deuren open en verwelkomen eenieder voor een verse pint van de ruime bierkaart die uitblinkt in verscheidenheid, een leuke babbel aan de toog, of een rustig genot van een sportevenement op ons groot scherm. Ook uw huisdieren zijn bij ons welkom. Want bij ons is de klant nog echt koning en doet ieder zijn ding. Als we het met z’n allen maar gezellig en naar onze zin hebben. En dat die sfeer altijd goed zit, kunt u zelf merken aan de beelden met sfeerfoto’s uit onze kroeg.

Biljart en zaalhuur

In ons gezellig, bruin café hebben we uiteraard ook de nodige aandacht voor spel en vertier. Zo kunt u steeds contact met ons opnemen indien u ons café wenst af te huren voor een feest of evenement. Naast de uitgebreide bierkaart en aanbod aan kleine snacks, hebben we ook nog leuke caféspelen zoals golfbiljart (ook gekend als toppenbiljart) en darts. En elke vrijdag zijn we gastheer voor competitiebiljart van de stamploeg van het café: Green Garden. Neem gerust contact op met ons bruin café bij vragen.

Maandag Gesloten
Dinsdag 10u00-1u00
Woensdag 10u00-1u00
Donderdag 10u00-1u00
Vrijdag 10u00-1u00
Zaterdag 10u00-1u00
Zondag 10u00-1u00